LetmedoIT wordt onderdeel van Score Utica om groei te versnellen

Breukelen - 4 oktober 2023

LetmedoIT, een gespecialiseerde Cloud Native managed service provider (MSP) met een expertise in Microsoft 365 en Azure diensten, gaat samen met Score Utica. Score Utica is een toonaangevende MSP in Nederland met een complete dienstverlening op het gebied van IT, connectiviteit en telecom. Score Utica is onderdeel van Total ICT Solutions (TICTS).

Expertise van LetmedoIT

LetmedoIT, opgericht in 2005 en gevestigd in Utrecht, staat bekend om haar hoogwaardige dienstverlening en specialistische kennis van Microsoft Azure. Hiermee positioneren zij zich als dé partner voor organisaties die de overstap (willen) maken naar de public cloud. Door de integratie kunnen de klanten van LetmedoIT gebruik maken van het bredere dienstenaanbod van de one-stop-shop Score Utica.

Synergie

“De diepgaande kennis van LetmedoIT gecombineerd met de brede dienstverlening van Score Utica biedt de perfecte synergie voor onze klanten en ons personeel,” zegt Sietse Daudey, oprichter van LetmedoIT. Dit resulteert in een bredere basis van diensten, kennis en ondersteuning.

Paul Stoffele, directeur bij Score Utica, voegt toe: “We zijn ontzettend blij met onze nieuwe collega’s die met hun specifieke kennis en ervaring op het vlak van Microsoft Azure en Security veel toevoegen aan ons huidige team en klanten.”

LetmedoIT zal verdergaan onder de naam van Score Utica. Het huidige team van LetmedoIT blijft, onder leiding van Sietse, het aanspreekpunt voor bestaande klanten.

LetmedoIT wordt onderdeel van Score Utica om groei te versnellen

Over Score Utica

Score Utica is een toonaangevende Nederlandse ICT MSP gericht op het MKB en fungeert als dé one-stop-shop partner op het gebied van IT, telecom en connectiviteit. Voortgekomen uit een fusie tussen Score Telecom en Utica in 2019, is het onderdeel van Total ICT Solutions (TICTS). Meer informatie is te vinden op www.score-utica.nl en www.ticts.eu.

Over LetmedoIT

Opgericht in 2005 door Sietse Daudey, is LetmedoIT dé specialist op het gebied van moderne werkplekken en Microsoft Azure. Hun missie is om klanten volledig te ontzorgen in hun reis naar en binnen de public cloud.

News
Check what's new about your world