The first in the row: Score Utica

Score Utica is de eerste onderneming die we mogen verwelkomen binnen Total ICT Solutions. Strikwerda Investments heeft als investeringsmaatschappij in maart 2022 de keuze gemaakt om in Score Utica te investeren. Als sterk groeiende One-Stop-Shop biedt Score Utica totaaloplossingen als het gaat om telecom en ICT-clouddiensten, waarbij zij zich specifiek richten op MKB-bedrijven in Nederland. Door de samenwerking wordt het volle potentieel van Score Utica benut en hebben zij toegang tot kennis en kapitaal van Strikwerda Investments. Wat Score Utica in staat stelt om de sterke Nederlandse positie via overnames versneld uit te bouwen.

Nils Vermeulen
Managing Director

Ons geheim? Wij brengen bewezen cloudtechniek samen met de allerbeste service op het gebied van IT en telecom.

4 maart 2022

Score Utica is in 2019 ontstaan vanuit een fusie tussen Score Telecom en Utica en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste ICT totaal leveranciers van Nederland. Met de investering van Strikwerda Investments verwacht Score Utica verder te kunnen opschalen en nieuw talent te kunnen aantrekken om aan de toenemende vraag naar een volledig geïntegreerde ICT totaalleverancier te kunnen voldoen.

Nils Vermeulen: “Door de samenwerking ontstaat een unieke kans omdat er een platform gecreëerd wordt met veel slagkracht, kapitaal, kennis en ervaring. Door samen te werken kan Score Utica verder opschalen terwijl ons klantgerichte DNA en onze persoonlijke aanpak volledig behouden blijft. Dit is geborgd doordat het grootste deel van het bestaande management doorgaat in de personen van Paul Stoffele en mijzelf. Nu is het tijd voor de volgende stap in ons avontuur waarbij we met Strikwerda Investments als sterke financiële partner met kennis van onze markt verwachten de autonome groei te versnellen alsook een lange termijn buy-and-build strategie uit te rollen. Naast het doen van overnames worden we dan een nog aantrekkelijkere werkgever voor ICT-talent.”


“A passion for what we do. An inclusive workplace. The freedom to be ourselves. It’s our culture that sets us apart.”

Strikwerda Investments is een familie investeringsbedrijf dat zich richt op gezonde, ambitieuze, middelgrote en grote MKB-ondernemingen. Het is een Nederlands investeringsfonds met een sterk track-record in de ICT sector. Als investeerder hebben zij een lange-termijn investeringshorizon en willen zij naast de huidige sterke organische groei tevens andere toonaangevende ICT-outsourcingsbedrijven aan laten sluiten bij Score Utica. Naast Total ICT Solutions (TICTS) zijn er vier andere platformen te onderscheiden binnen Strikwerda Investments; Your.Online, TSH, Confido en Topicus.com.  

Johan Terpstra, Managing Director van Strikwerda Investments over de deelname in Score Utica: “Wij zijn onder de indruk van de ontwikkeling en positie van Score Utica als één van de leidende spelers in de ICT & telecom markt voor het MKB. Door het leveren van een sterke customer intimacy propositie, een “as-a-service model” en geïntegreerd ICT product, heeft Score Utica een unieke en vooruitstrevende positie in de markt genomen. We zien de mogelijkheid om samen met het management team deze positie zowel autonoom als via acquisities verder uit te bouwen.”

News
Check what's new about your world