Westers wordt onderdeel van TICTS en zet succesvolle groei voort

Westers, een ICT-specialist die zich met een geïntegreerd aanbod van IT- en telecomdiensten focust op klanten in de gezondheidszorg en het Nederlandse MKB, sluit zich aan bij Total ICT Solutions (TICTS). TICTS is het onderscheidende one-stop-shop platform voor het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van IT en telecommunicatie wat met de ondersteuning van Strikwerda Investments in 2022 is begonnen met de acquisitie van Score Utica.

Unieke mix

Westers is opgericht door Martijn Westers in 2010 en later is Robin Nijhof aangesloten om de ICT dienstverlener uit te bouwen tot een organisatie met 35 medewerkers. Als succesvolle dienstverlener zocht Westers een partner om samen de volgende stap te kunnen zetten. TICTS biedt ondernemers een unieke mix van kennis, kunde en kapitaal waarin ondernemers worden samengebracht om nieuwe inzichten en kansen te creëren en hun bedrijf solide te laten groeien. Door zich aan te sluiten bij TICTS kan Westers blijven focussen op haar klanten en samen met andere ondernemers binnen TICTS blijven werken aan verbeteringen en vernieuwende diensten. Geheel volgens de TICTS-filosofie: The freedom to grow. Together.

Blijven leren

Robin Nijhof, CEO bij Westers, zegt: “Ons succes is gedreven door constante focus op de behoefte van de klant. TICTS biedt ons een combinatie van vakkennis en een omgeving waarin je door samenwerking met andere ondernemers verder kan komen. Dat is wat Westers en haar klanten nodig hebben, zodat wij de beste dienstverlening kunnen blijven bieden aan onze klanten.”

“Ondernemers zoals Robin Nijhof staan open voor nieuwe ideeën en dat zijn ondernemers waarmee we verder komen. Door proactief kennis te delen kunnen we blijven leren. Westers sterke positie in de gezondheidszorg is een sterke aanvulling om samen verder te bouwen aan TICTS”, zegt Nils Vermeulen, GM bij TICTS.

Binnen TICTS zal Westers actief blijven als zelfstandige ICT-dienstverlener onder haar eigen merk en zelfstandig management vanuit haar bestaande kantoren in Eemnes en Capelle aan den IJssel.

Westers wordt onderdeel van TICTS en zet succesvolle groei voort

Over TICTS

Total ICT Solutions – in het kort TICTS – staat voor groei, samen wel te verstaan. Waarbij je van elkaar leert, valkuilen handig worden omzeild en je samen optrekt als het om complexe vraagstukken gaat. Met bewezen concepten, knowhow, expertise, maar ook ervaring en financieel kapitaal, bieden wij succesvolle ICT bedrijven en/of Telecom partners de kans om (door) te groeien. Wij dagen je uit om te durven dromen. Om samen met ons de uitdagingen van de moderne MSP en Telecom partners op te lossen. Om samen uit te groeien tot hét antwoord en dé oplossing op alle vragen vanuit de markt. En dat op het gebied van ICT én Telecom. Act together, move as one. TICTS is in 2022 opgericht door Strikwerda Investments (SI) en onderdeel van TSH, het portfoliobedrijf van SI gericht op de Europese MSP-markt.

Over Westers

Westers is een ICT dienstverlener met 20 jaar ervaring in de eerstelijns gezondheidzorg. Met een team van 35 medewerkers werken we dagelijks vanuit Eemnes en Capelle a/d IJssel aan het optimaliseren van de IT en telecommunicatie dienstverlening voor onze klanten. Binnen de zorg is een storingsvrije IT omgeving en telefonische bereikbaarheid van zeer groot belang. De dienstverlening van Westers is erop gericht om te waarborgen dat de zorg kan rekenen op een zorgeloos gebruik van ICT. De persoonlijke en transparante aanpak, waarin de klant centraal staat zorgt voor een duurzame klantrelatie voor jaren. Als gecertificeerd installatiepartner van PharmaPartners, KPN Health Certified Partner en partner van Vcare beschikken wij over de benodigde expertise om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Voor meer informatie: www.wac.nl.

News
Check what's new about your world