Let's change the world together.

This is what we do for real.
Realizing dreams. Together.

Met bewezen concepten, knowhow, expertise, maar ook ervaring en – niet geheel onbelangrijk – afdoende financieel kapitaal, bieden wij jou als succesvol ICT bedrijf en/of Telecom partner de kans om (door) te groeien. Waarbij we samen dwars door dat zogenaamde glazen plafond stoten om het echte potentieel van jouw onderneming volledig te kunnen benutten. Maar wij jou als ondernemer ook alle ruimte bieden om ideeën verder uit te werken en vorm te geven door toegang tot nieuwe kennis, high value business insights en techniek. En los daarvan gaan we samen actief aan de gang met talent, wat onder andere betekent dat we zowel jouw management en key medewerkers trainen op de verdere ontwikkeling van vaardigheden en leiderschap. Alles om samen die zo verlangde volgende stap te kunnen zetten. Empowering and building dreams. Together.

Growing. Together.

Onze bedrijven

Onderdeel zijn van TICTS, betekent kiezen voor groei. Groei door samenwerking, uitwisseling van kennis en een gedeeld oog op de horizon. Deze bedrijven maakten de stap, en kozen voor TICTS.

 

Score Utica Westers Logo

 


Take Five


Ons verhaal in vijf minuten
In de onderstaande film vertellen wij je in nog geen vijf minuten alles over Total ICT Solutions én maak je kennis met Bart Rijksen (M&A Director TICTS), Nils Vermeulen (MD TICTS) en Paul Stoffele (MD Score Utica). Have fun watching.

Best of both worlds. Samen gebracht door TICTS.

Wat we vandaag goed doen, doen we morgen (nog) beter.

Pure adrenaline. Wij halen onze kick echt uit succes. Het binnen halen van die order, het closen van de deal en het glas heffen op een nieuw contract. Onze ambitie is onomkeerbaar. Wij willen het grootste en bekendste netwerk bouwen met succesvolle ICT bedrijven die durven te dromen over een merk dat alles en iedereen overstijgt. Liefst zelfs overschaduwt. Wat we vandaag goed doen, doen we morgen beter. En overmorgen nog net ietsje beter. Wat betekent dat we openstaan voor verandering, vernieuwing en service levels die we in Nederland nog niet kennen. Waarbij we krachten bundelen en succesvolle ondernemers samen laten ondernemen. Waarbij wij de geheimen van succes ontrafelen en ontvouwen met de insteek om je nog sterker in de markt te positioneren.

Wij zijn er klaar voor. Jij?

This is it.
Time to talk.
Time to jump.

Wij staan altijd open voor een goed gesprek over ondernemerschap. Over groei. Over mogelijkheden om jou verder te brengen en om te participeren in jouw onderneming. Geen onderwerp dat niet bespreekbaar is en geen olifant in de kamer die onbenoemd blijft. Wij zijn open, transparant en recht door zee. Zonder omwegen verkennen wij graag een mogelijke toekomst met én voor jou.

News
Check what's new about your world